Hygiënenaleving in stand houden en productiviteit bevorderen

Hygiënenaleving in stand houden en productiviteit bevorderen

82% van productiemanagers heeft wel eens lagere productie ervaren in verband met het niet-naleven van hygiëneprotocollen. Productiemanagers moeten niet alleen de voedselveiligheidsprotocollen naleven, maar ook de productiviteit en duurzaamheid ondersteunen. Dit is wat ons recente onderzoek onder productiemanagers onthulde.*

Speciaal gebouwd voor voedselverwerkende omgevingen

Speciaal gebouwd voor voedselverwerkende omgevingen

Tork systeem met hoge capaciteit voor wasstations zorgt ervoor dat papieren handdoeken altijd beschikbaar zijn voor handen wassen. Het duurzame, waterbestendige ontwerp beschermt vullingen tijdens het schoonspuiten, dit betekent ook dat de dispenser niet hoeft te worden afgedekt of verwijderd tijdens het reinigen, wat de efficiëntie verhoogt.

Bronnen

 
* 2021 Enquête uitgevoerd door PRS Invivo tussen maart 2020 en maart 2021. Het onderzoek vond plaats in de VS en Duitsland, met 100 respondenten in elke markt. 
 
** 2021 Enquête uitgevoerd door PRS Invivo in maart 2021. Het onderzoek vond plaats in de VS en Duitsland, met 100 respondenten in elke markt.